"ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ το ΣΕΦ, ζούμε τα όνειρά μας"

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το ΣΕΦ το βράδυ της 11ης Απριλίου, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του Cev Challenge Cup, ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και τη Ραβένα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αποφάσισε να βγάλει συλλεκτικό μπλουζάκι για το παιχνίδι με τους Ιταλούς. Η τιμή αυτού θα είναι στα 7 ευρώ, με το ποσό, μάλιστα, να συγκεντρώνεται για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού μας αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, σε έναν ιστορικό τελικό του CEV Challenge Cup, απέναντι στην Ιταλική Ραβέννα. Ο κόσμος του Θρύλου δίνει χρώμα στην αναμέτρηση αυτή, ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ τις εξέδρες του ΣΕΦ και δίνει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτής της μαγικής βραδιάς! Το συλλεκτικό μπλουζάκι του τελικού θα διατίθεται μαζί με τα εισιτήρια του τελικού, από το Γραφείο Μελών & Φιλάθλων στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" (κάτω από την Θύρα 19 στην εμπορική στοά) από την Δευτέρα 2 Απριλίου στις 12:00.

ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όλοι μαζί, μια γροθιά και ΖΟΥΜΕ τα ΟΝΕΙΡΑ μας!

Συλλεκτικό μπλουζάκι - οικονομική ενίσχυση 7 Ευρώ».