Έλαβε τέλος το Θρυλικό ρεκόρ!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Άρη, στο Ρέντη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ήττα, ήταν η πρώτη για τις Κυπελλούχες Ευρώπης και νταμπλούχες Ελλάδας όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις, έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια!

Τόσο ήταν το διάστημα όπου ο Θρύλος «έτρεχε» ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί. Για την ακρίβεια, η τελευταία φορά όπου η ομάδα του Πειραιά δεν είχε πάρει τη νίκη, ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν είχε ηττηθεί με 3-2 σετ από τον Α.Ο Θήρας, και πάλι στο Ρέντη, με 3-2 σετ.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το εν λόγω στατιστικό αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος δεν είχε αντίπαλο. Κάτι που θα κληθεί να αποδείξει και φέτος, στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, διότι υπάρχει ακόμα πολύ… ψωμί.

Ο Θρύλος διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και φέτος, με τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες του να είναι τεράστιες, γεγονός που μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο, πόσο μάλλον όταν θα υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός.