«Καρφώνει» την ΑΕΚ και κάνει το 23-0
Την ΑΕΚ, στο Ρέντη, για την πρώτη «μάχη» της φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος, υποδέχεται στις 17:00 ο Ολυμπιακός. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη από τις δύο απαιτούνται, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Θρύλος, λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει σύμμαχο και την παράδοση. Συγκεκριμένα, ο Αυτοκράτορας δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους «κιτρινόμαυρους» στο πρωτάθλημα.
Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες μετρούν σερί 22-0 επί της ΑΕΚ, θέλοντας σήμερα, μαζί με τον κόσμο τους, να κάνουν το 23-0.
Από την πλευρά του, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.
.