☰
✕

Τα... γνωστά προβλήματα, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί!

Για μία ακόμα φορά, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχαμε κάποιες ιδιαίτερες «ομορφιές».

Θυμίζουμε, στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, με το σκορ στο 18-19 υπέρ των «ερυθρολεύκων», που είχαν πάρει το πρώτο σετ, υπήρξε διακοπή. Αιτία, η επίθεση οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον πάγκο του Θρύλου.

Μία επίθεση από την… γνωστή και συνηθισμένη πλευρά του γηπέδου όπου βρίσκονται οι οπαδοί του Δικεφάλου. Από εκεί που ξεκινάει πάντα η φασαρία. Εδώ, λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα έγιναν.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, είχε παρθεί η απόφαση να είναι κενό εκείνο το σημείο της εξέδρας, κάτι που δεν τηρήθηκε ποτέ. Συνεπώς, είτε το κάνουν… επίτηδες, είτε μιλάμε για ανικανότητα της Αστυνομίας.

Από εκεί και πέρα, σε αντίθεση με το Ρέντη, στην Πυλαία δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό πίσω από τον πάγκο των ομάδων.

Δεν παρέχεται καμία ασφάλεια στους παίκτες και το επιτελείο της αντίπαλης ομάδας, στη συγκεκριμένη περίπτωση των Πειραιωτών.

Η ευθύνη, λοιπόν, είναι 100% του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου είτε δεν θέλουν, είτε είναι ανίκανοι να διασφαλίσουν την ομαλότητα ενός ματς! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.