Να μείνει στην κορυφή

Το Φοίνικα Σύρου υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»  για τη 12η αγωνιστική της Volley League με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

Μετά την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συγκεντρώνεται και πάλι στο πρωτάθλημα και καλείται να πάρει άλλη μία νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Τζιάβρα (ταλαιπωρείται από ίωση). Αντίθετα, στην αποστολή θα βρίσκεται ο νεαρός Πέτρος Μαγγανάς.

Να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με το Φοίνικα Σύρου ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.