«Ακόμα καλύτεροι»

Αυτό που ήθελε πήρε στην Κηφισιά ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Καζάζης. «Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα. Εμείς πετύχαμε τη νίκη χωρίς κάποια απώλεια και αυτό είναι σημαντικό μέσα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο.

Πάντα στις πρεμιέρες υπάρχει η πίεση και το άγχος, τα οποία ξεπεράσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι καλή για την ομάδα μου, γιατί δουλεύουμε σωστά και από αγωνιστική σε αγωνιστική θα εμφανιζόμαστε ακόμα καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Έγκλεσκαλνς: «Αυτό είναι το σημαντικό»
Στη σημασία της νίκης εστίασε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς. «Από τη στιγμή που θα δεν θα υπάρχουν φέτος πλέι οφ με τη μορφή που τα έχουμε συνηθίσει κάθε παιχνίδι θα είναι «μάχη». Σήμερα πήραμε το πρώτο σετ, στη συνέχεια δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο αλλά από το 3ο σετ βελτιωθήκαμε, το πήραμε και χαλάσαμε την ψυχολογία της Κηφισιάς.

Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και η ομάδα θα εξελίσσεται», ήταν τα λόγια του Λετονού διαγώνιου.