"Να αγωνιστούμε σε υψηλά στάνταρ"
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 - 16:02
Με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μπρέσια.
«Είχαμε την καλύτερή δυνατή προετοιμασία αυτό το τριήμερο με την Προ Ρέκο, ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού της Τετάρτης με την Μπρέσια. Πιστεύω ότι έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα υψηλού επιπέδου για την 1ηαγωνιστική του Champions League.
Μεσολαβεί το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά και με συγκέντρωση. Παρά την κούραση θέλουμε να αγωνιστούμε σε υψηλά στάνταρ και για αυτό θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη με όσο το δυνατό καλύτερη εμφάνιση», ήταν τα λόγια του Γιάννη Φουντούλη.