Θέλει εκκίνηση με το δεξί
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 - 16:19
Στη «μάχη» για το 9ο πρωτάθλημα και 5ο διαδοχικό ρίχνεται το Σάββατο η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού (τυπικά γηπεδούχος), αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό, στο (κεκλεισμένων των θυρών) Παπαστράτειο (17:00).
Ο Θρύλος θέλει να κάνει εκκίνηση με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, δείχνοντας από την αρχή πως είναι το αφεντικό.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου , Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου , Έμολο, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.
Τέλος, από την Κυριακή (22/10) μέχρι την Πέμπτη (26/10) θα διεξαχθεί προετοιμασία με την Ουγγρική, Ντουναϊβάρος με κοινές προπονήσεις και φιλικά στο Παπαστράτειο.