Διευρύνει το απίστευτο σερί!
Ένα τρομερό σερί διεύρυνε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.
Συγκεκριμένα, με τη νίκη επί της Βουλιαγμένης, στο Παπαστράτειο, έφτασε τις 138 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α1, τόσο όσον αφορά στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης, όσο και στα πλέι οφ.
Για του λόγου το αληθές, η τελευταία φορά όπου ηττήθηκε ο Θρύλος στο πρωτάθλημα, ήταν στις 8 Μαΐου του 2013, από τον ΝΟΒ. Να σημειωθεί ότι πριν τις εν λόγω 138 σερί νίκες, μεγαλύτερο σερί ήταν οι 65 διαδοχικές νίκες για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες, μετά την ήττα με 16-3 από τον Εθνικό στις 30 Απριλίου του 2008, πέρασαν 3 χρόνια για να ηττηθούν (Φλεβάρης του 20011), ενώ αγωνίζονταν με το εφηβικό.
Όπως και να ‘χει, τέτοια ρεκόρ τα πραγματοποιεί μόνο ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος…