☰
✕

Εμφανίστηκε ο Βασιλειάδης...

Θέση για την άνανδρη και αλήτικη επίθεση 30 χουλιγκάνων σε οικογένειες, γυναικόπαιδα, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους στο Παπαστράτειο, πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μέσω ανάρτησής του στα Social Media.

Ωστόσο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού καθυστέρησε αρκετές ώρες να προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση για τα θλιβερά και ντροπιαστικά γεγονότα στο κολυμβητήριο Πειραιά, στο ματς του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα.

Ωστόσο, ο Βασιλειάδης… εμφανίστηκε. Φυσικά, σε αντίστοιχη περίπτωση όπου θα είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ, θα είχε γίνει… πόλεμος. Θα ήταν λαλίστατος ο Βασιλειάδης.

Τώρα, καταδίκασε ο Υφυπουργός, τονίζοντας ότι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, όμως η καθυστέρησή του τα «λέει» όλα.