«Φινάλε με πρωτάθλημα και Παπαστράτειο τρελοκομείο»

Ένα από τα… κεντρικά πρόσωπα του 5ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη ήταν, χωρίς καμία αμφιβολία, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η εμβληματική αρχηγός του Θρύλου έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεράστια καριέρα της, κατακτώντας το πρωτάθλημα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα από τη συγκίνησή της.

Σε δηλώσεις της, λοιπόν, η Φιλιώ αναφέρθηκε στο Παπαστράτειο… τρελοκομείο, τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές που έζησε το βράδυ της Πέμπτης. Και ευχαρίστησε τον κόσμο του Θρύλου, καθώς και τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη.

«Φινάλε με πρωτάθλημα και με ένα Παπαστράτειο τρελοκομείο. Είναι η στιγμή που θα μου μείνει για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα κορίτσια που έδωσαν το 100%, ξέρω ότι ήθελαν αυτό το πρωτάθλημα και για μένα, ώστε να τελειώσω την καριέρα μου με την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη, που είναι πάντα στο πλευρό μας. Είναι το ιδανικό φινάλε που θέλει κάθε αθλητής», ανέφερε χαρακτηριστικά.