ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λιοντάρια γεμάτα πάθος, ψυχή και ταλέντο! Αυτά τα παιδιά είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Λιοντάρια γεμάτα πάθος, ψυχή και ταλέντο! Αυτά τα παιδιά είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Μια υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία απευθείας από τα «άδυτα» του Ρέντη σημειώθηκε χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και ένα όμορφο ταξίδι στο υψηλότερο επίπεδο της παραγωγικής διαδικασίας που θα έχει και συνέχεια για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και τους πιτσιρικάδες του.

Η παρέα του Χαράλαμπου Κωστούλα, του Χρήστου Μουζακίτη, του Ισίδωρου Κουτσίδη και των άλλων μικρών μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωτοπόρου της φετινής Primavera. Δεν ήταν το μοναδικό τους κατόρθωμα, καθώς κατάφεραν να προσελκύσουν στο Καραϊσκάκη περίπου 4.000 ΓΑΥΡΟΥΣ, όπου στο φινάλε του ματς έγιναν ΕΝΑ για να πανηγυρίσουν την σπουδαία πρόκριση.

Αυτοί οι μάγκες δείχνουν το δρόμο και στέλνουν μήνυμα ότι είναι ικανοί να αγωνιστούν ξανά στο Ναό. Οι ΓΑΥΡΟΙ που έδωσαν το «παρών» στο Καραϊσκάκη φώναξαν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός», βλέποντας την ομάδα να κάνει κατάθεση ψυχής και φυσικά στο τέλος χειροκρότησαν τα παιδιά που είναι έτοιμα να φτάσουν ψηλά και να κάνουν το επόμενο βήμα.

Βρίσκονται στην ελίτ της Ευρώπης. Την Παρασκευή στις 9 Φεβρουαρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στην κληρωτίδα για τη φάση των "16" του Youth League. Εκεί θα βρουν απέναντί τους ακόμη έναν μεγάλο αντίπαλο, καθώς τα ονόματα είναι δυνατά. Μίλαν, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Λανς, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ρεάλ, Ζάλτσμπουργκ οι υποψήφιοι αντίπαλοι. Όμως, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Όσο μιλάει η καρδιά, το πάθος και το «ερυθρόλευκο» DNA, αυτά τα παιδιά δεν έχουν ταβάνι και μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, χρειάζεται τα «παιδιά» του, χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις των παικτών του αρχιτέκτονα Συλαϊδόπουλου, το μέλλον είναι λαμπρό!

Αυτά τα παιδιά δεν σταματάνε να κυνηγάνε το όνειρό τους, θέλουν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα και σίγουρα θα τα καταφέρουν. Διότι όταν παίζεις με πάθος και ψυχή, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ