ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισχυρή στην έδρα της!

Ισχυρή στην έδρα της!

Η Μπάγερν Μονάχου U19, θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού U19, στα προημιτελικά του Youth League. Οι Πειραιώτες, σαφέστατα και θα έχουν απαιτητικό έργο, στο μονό εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν με τους Βαυαρούς.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Νέων της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν δεν έχει και την καλύτερη βαθμολογική θέση, αφού με 25 βαθμούς μετά από 15 αναμετρήσεις είναι στην 8η θέση του πίνακα. Αναφορικά με το Youth League, η γερμανική ομάδα με 12 βαθμούς, τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο όμιλο, με ένα βαθμό λιγότερο από την πρώτη Κοπεγχάγη. Στη συνέχεια απέκλεισε σε μονό ματς την Βασιλεία, επικρατώντας με 2-0 στην Ελβετία, ενώ στους «16» νίκησε με 3-2 την Φέγενορντ.

Σχετικά με το Youth League, η Μπάγερν γενικότερα προέρχεται από πέντε σερί νίκες, ενώ στα τέσσερα ματς που έχει δώσει ως γηπεδούχος στη διοργάνωση έχει μόνο τρίποντα. Η ομάδα του Ρενέ Μάριτς, έχει ως πρώτο σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων τον Εμιρχάν Ντεμιρτσάν (αριστερός εξτρέμ), ο οποίος σε έξι αγώνες έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα, ενώ δεύτερος με τρία γκολ είναι ο Χαβιέ Φερνάντες (χαφ). Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημιουργίας, ο αριστερός μπακ Αντάμ Αζνού έχει τρεις ασίστ, ενώ δύο παίκτες έχουν από οκτώ συμμετοχές και 720΄ συμμετοχής. Ο Χαβιέ Φερνάντες που αναφέραμε και πιο πάνω αλλά και ο σέντερ μπακ, Μπενεντίκτ Βίμερ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ