ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να… περάσει και η Μίλαν!

Να… περάσει και η Μίλαν!

Με γκολ ισοφάρισης στην τελευταία φάση του ματς και πρόκριση στα πέναλτι, η Μίλαν έριξε στο καναβάτσο την Πόρτο και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Youth League, την Δευτέρα, στην Ελβετία.

Για τους Πειραιώτες που βρίσκονται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, το να αγωνίζονται απέναντι σε ιταλική ομάδα, είναι θετικός «οιωνός», αφού φέτος έχουν ήδη παίξει τρία παιχνίδια κόντρα σε ομάδα από τη γειτονική χώρα. Αναλυτικότερα, στον πρώτο γύρο επικράτησε με 3-1 της Λέτσε στο Ρέντη και με 1-3 στην Ιταλία, ενώ στο Φάληρο νίκησε την Ίντερ, στη διαδικασία των πέναλτι, στο πρώτο «νοκ άουτ» παιχνίδι που έδωσε στη διοργάνωση.

Να σημειωθεί πως σε όλες τις διοργανώσεις, η Κ19 του Ολυμπιακού έφτασε τα 20 παιχνίδια χωρίς ήττα. Σε άλλα νέα, η Ακαδημία του Ολυμπιακού δε… σταματάει να αγωνίζεται και στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα των Εφήβων του θρύλου, αλλά και αυτή των Παίδων, έχουν δύο «υποχρεώσεις», το Σάββατο. Αναλυτικότερα, η Κ17 του Τάσου Πάντου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (13:30) και συγκεκριμένα στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική, στη 2η φάση του Ε΄ ομίλου. Οι Πειραιώτες είναι στους 46 βαθμούς και στο +3 από τον δεύτερο ΠΑΟ κ17, ο οποίος νωρίτερα θα φιλοξενήσει στους Τράχωνες, τον Λεβαδειακό. Αγώνα δεν έχει μόνο η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, αλλά και αυτή των Παίδων, που έχει ωστόσο ήδη πάρει την πρόκριση της για το Final 4 της Σούπερ Λιγκ Κ15. Αναλυτικότερα, αγωνίζεται στο γήπεδο των Τραχώνων με αντίπαλο τον ΠΑΟ, σε ένα παιχνίδι που θα κάνει σέντρα αύριο, στις 16:00. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τα «μωρά» του Σπέρτου, αφού είναι στην κορυφή του ομίλου τους με 50 πόντους, ενώ 33 έχουν οι δεύτεροι «πράσινοι».

Η Κ19 του Ολυμπιακού κάνει… παύση από τις «υποχρεώσεις» της στο πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά το πρόγραμμα «τρέχει» και ήδη ενημερώθηκε πως ο εξ αναβολής αγώνας της 16ης αγωνιστικής με την Λαμία εκτός έδρας, θα διεξαχθεί στις 2 Μαίου και ώρα 12:00.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ