ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα η Κ19 του Θρύλου!

Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα η Κ19 του Θρύλου!

Η θρυλική ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Λαμία εκτός έδρας με 0-3, για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική και βρίσκεται μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι «ερυθρόλευκοι», με αυτή τη νίκη, ανέβασαν τη διαφορά τους στο +6 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και πλέον, με νίκη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη αγωνιστική θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και να ανοίγει το σκορ στο 18’ όταν μετά από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Αλαφάκη ο Καρανάτσιος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Λίγα λεπτά  αργότερα και συγκεκριμένα στο 25’ ο Αλαφάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και Κ. Κωστούλας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαίες το τετ α τετ του Γατόπουλου και το μακρινό σουτ του Παναγάκου που κατέληξαν στο δοκάρι.

Στο 85’ ο Παναγάκος που είχε πατήσει περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα από αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακούλας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ19 του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Λαμία: Τρόπουλος, Γυφτομήτρος, Νικολόπουλος, Πάνος, Γιωργαλής, Ζαλοκώστας (83’ Μακρίδης), Τσέλα, Ρωμανός (88’ Βαρσαμογιάννης), Καψάλης, Τσάτσος (75’ Ηλιόπουλος), Μαργαρίτης (83’ Τσιάκας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Δάμα (73’ Κουτσόπουλος), Τανούλης, Παναγάκος, Κ. Κωστούλας, Κουτσογούλας (46’ Χρήστου), Μπακούλας, Καρανάτσιος, Πνευμονίδης (46’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (73’ Γατόπουλος), Αλαφάκης (46’ Λώλης)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ