ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπλή «αποστολή» για τον Ολυμπιακό

Διπλή «αποστολή» για τον Ολυμπιακό

Την ευκαιρία να σηκώσει από την Κυριακή (12/5) το πρωτάθλημα έχασε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, στο εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος της 23ης αγωνιστικής. Η διαφορά των «ασπρόμαυρων» από την πρώτη θέση και την ομάδα του Μαυρογενίδη μειώθηκε στους τρεις βαθμούς, αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού θέλει τέσσερις πόντους στα ματς με Κηφισιά και Παναιτωλικό εκτός έδρας, για να πάρει και μαθηματικά την κούπα.

Μάλιστα, έγινε γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα των Βορείων προαστίων. Συγκεκριμένα, η σέντρα στο Δημοτικό στάδιο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης» θα γίνει στις 15:00, ενώ ο ΠΑΟΚ που «κυνηγάει» τους Πειραιώτες θα παίξει στις 16:00 εντός έδρας, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναφορικά με την ομάδα Παίδων του Θρύλου, θα παίξει το Σάββατο (18/5) στις 16:00, στα ημιτελικά με αντίπαλο τον Άρη. Ο αγώνας θα γίνει στη Λαμία και ο νικητής θα παίξει με τον νικητή του άλλου ζευγαριού, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, που θα κάνει σέντρα στις 20:00. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη στις 18:00 και στόχος του Ολυμπιακού Κ15 είναι να επιστρέψει στους τίτλους, μετά από την περσινή απώλεια στον τελικό, από τον ΠΑΟΚ. Στο Final-4 συμμετέχει και η Κ17 του Θρύλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ