ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Αυτά τα προσόντα πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας"

Για τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένας τερματοφύλακας, μίλησε ο Φώτης Στρακόσια στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

"Σίγουρα πρέπει να έχει σωματικά προσόντα για να παίξει σ' αυτή τη θέση. Αυτό είναι το πρώτο κριτήριο μας. Κοιτάμε το σώμα, την ευλυγισία και φυσικά μέσα από την δουλειά που κάνουμε μαζί τους προσπαθούμε να τους βελτιώσουμε στην τεχνική τους.  Μέσα απ' αυτή τη δουλειά στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε και την προσώπικοτητα τους.

Ένας καλός τερματοφύλακας εκτός από τα τεχνικά στοιχεία και το σώμα πρέπει να έχει αντίληψη, διάβασμα του παιχνιδιού και φυσικά προσωπικότητα. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού δουλεύουμε για να φτιάξουμε νέους τερματοφύλακες οι οποίοι θα έχουν τα στοιχεία αυτά. Υπάρχει ταλέντο αλλά θέλει πολύ δουλειά", ήταν τα λόγια του επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι πορτιέρο των "μικρών" τμημάτων του Ολυμπιακού δουλεύουν σκληρά, υπό την επίβλεψη του Φώτη Στρακόσια (Κ20) και του Μάκη Βενιαμίν (Κ17).

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, πιεστικές και οι προπονητές προσπαθούν να βελτιώσουν την τεχνική τους, να τους δυναμώσουν και ν' αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους.

Οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων:
K20: Γαβαλάς Ιάσων, Σκαφίδας Δημήτρης, Καράδαης Χρήστος, Αγγελόπουλος Γιάννης.
Κ-17: Νικοπολίδης Γιάννης, Βεζύρης Άγγελος, Σφύρλας Νίκος.

 

PHOTO GALLERY

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ