ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα ακόμα καλό τεστ

Ένα ακόμα καλό τεστ

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Μάλεμε των Χανίων η Κ20 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-0 από την ανδρική ομάδα του Κισσαμικού. Οι δυο ομάδες ικανοποίησαν τους εκατοντάδες φίλους του ποδοσφαίρου που πήγαν στο γήπεδο και βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για το Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Η ομάδα της Κρήτης με παίκτες πιο μεγάλους σε ηλικία, αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Σε αντίθεση με τους νεαρούς "ερυθρόλευκους" που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις αντίστοιχες δικές τους. Το θετικό είναι πως ο Βασίλης Βούζας είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του, σε ένα ακόμα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Με τον τεχνικό της ομάδας Νέων του Θρύλου να τονίζει μετά το ματς πως "Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Κισσαμικού για την φιλοξενία και την ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για εμάς είναι πάντα πρόκληση να παίζουμε με δυνατές ομάδες της Football League. Ήταν ένα καλό τεστ και διαπιστώσαμε αρκετά πράγματα για την ομάδα μας. Για εμάς στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για το Πρωτάθλημα Superleague K20".

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

5’: Ωραία ατομική προσπάθεια του Καπέτση και σέντρα για τον Βρουσάι που με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

8’: Ο Τιάγκο Σίλβα εκτέλεσε με πάσα το φάουλ για τον Σταθάκη, που ήταν άστοχος.

20’: Σέντρα του Παγώνη, σουτ του Κουρέλλα, απέκρουσε ο Αγγελόπουλος.

21’: Ατομική προσπάθεια του Κίκε που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Αγγελόπουλος απέκρουσε.

38’ 1-0: Σέντρα του Μάντζη ο Κίκε με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

41’: Κόρνερ του Τιάγκο Σίλβα κεφαλιά του Ραπτάκη άουτ.

44’: Σουτ του Μεγαρίτη μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.

55’: Γύρισμα του Θέου στον Παγώνη, που σούταρε δυνατά, αλλά δεν βρήκε το στόχο.

66’: Κόρνερ του Θέου, σουτ του Σελινιωτάκη από κοντά, έδιωξε εντυπωσιακά ο Αγγελόπουλος.

88': Εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι, απέκρουσε με δυσκολία ο Γκέκας.

90+2' 2-0: Κόρνερ του Θέου, ο Σταθάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης (60’ Γκέκας), Παγώνης (71’ Τσερκέζος), Ραπτάκης (56’ λ.τρ. Παντελάκης), Σταθάκης, Κουρέλλας (88' Φυντικάκης), Σελινιωτάκης (88' Αντωνιάδης), Γκούμας (65’ Ενγκουέμ), Τιάγκο Σίλβα (63’ Πέεφ), Βλάχος, Κίκε (65’ Τσοντάκης), Μίλιτς (12’ λ.τρ. Μάντζης).

Ολυμπιακός Κ20: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (70' Αμπάρα), Πανάγου, Βατουσιάδης (57’ Γιανναράκης), Τσιμπούκας, Λάμπρου (60’ Χρήστου), Κουγιός (46’ Ξενιτίδης), Μεγαρίτης (65’ Κηπουρός), Καπετσής, Βρουσάι, Τασιούλης (46’ Αντωνόπουλος).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ