ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλή μπάλα και "διπλό"

Καλή μπάλα και

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Λιβαδειά η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ και πέτυχε δυο στο πρώτο ημίχρονο.

Το 0-1 σημείωσε με σουτ ο Μπέκος έπειτα από σέντρα του Τσιριγώτη ενώ στο 27' ο Κατσούκης βγάζει ωραία ασίστ στον Τσιριγώτη και εκείνος με σουτ διαμόρφωσε το 0-2.

"Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Βήμα βήμα χτίζουμε μια νέα ομάδα που έχει ως στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο απλά εμείς εάν δουλεύουμε σωστά και προσπαθούμε συνεχώς θα έχουμε τ' αποτελέσματα που επιθυμούμε", σημείωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Ολυμπιακός Κ17: Νικοπολίδης, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Παπαγγελής, Κωνσταντινίδης, Γούσιας, Γλυνός, Κατσούκης, Αντωνόπουλος, Μπέκος, Τσιριγώτης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βεζύρης, Βοϊλης, Οικονομίκος, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Φέκκας, Φιτόπουλος, Τασιάς, Κόνιαρης, Μποσκουϊδης, Γαλούπης, Μαργαρίτης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ