Δυνατή εκκίνηση

Δυνατή εκκίνηση

Τα θεμέλια για ακόμα καλύτερη χρονιά από την περσινή, βάζει η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, η οποία λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, έχοντας ως επικεφαλής τους κ.κ Χοχλάκη Γιώργο, Χατζηγιάνγκο Γρηγόρη.

Η Σχολή Θεσσαλονίκης έχει ως έδρα τα γήπεδα FFFF (14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, στροφή αεροδρομίου) και "επενδύει" τηρώντας πιστά το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα νέα παιδιά.

Μάλιστα, ο κ. Χοχλάκης είναι διαρκώς σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την Πέμπτη, κατά την διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης στο Ρέντη (συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα), άκουσε συμβουλές από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη, τους προπονητές Δημήτρη Μαυρογενίδη, Σωκράτη Κοψαχείλη και τους σκάουτερ Γιώργο Αμανατίδη και Γιώργο Κοκολάκη.

Να σημειωθεί πως συναντήθηκε και με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Σχολή Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, το προσεχές διάστημα η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προγραμματίζει νέα επίσκεψη στη Σχολή Θεσσαλονίκης ενώ στα σχέδια είναι και η διεξαγωγή του 2ου Scouting Camp στη Θεσσαλονίκη αφού το πρώτο, που διεξήχθη πριν από λίγους μήνες στην πόλη, είχε μεγάλη επιτυχία.

Το τεχνικό επιτελείο της Σχολής αποτελούν οι: Γούναρης Γιάννης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Μπαρκαουάν Κοσμίν, Νανόπουλος Κώστας, Κοσμάς Γιάννης.

Πληροφορίες
Email: olympiacos.thess@gmail.com
Τηλ: 6944268444

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ