ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το καθήκον τους οι Έφηβοι

Το καθήκον τους οι Έφηβοι
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Με νίκη συνέχισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις τους στη Super League Κ17. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου και έκανε το 2/΄2 στο πρωτάθλημα.

Ο Ντουμάνης με πλασέ στο 25’ και ο Βοΐλης στο 68’ με πέναλτ σημείωσαν τα γκολ του Θρύλουι. Δοκάρι στο 6’ και ακυρωθέν γκολ στο 81’ είχε ο Βοΐλης για τον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Ζώτου στο 35’, ενώ από το 68’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μίκο για χέρι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 6’ σπατάλησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Βοΐλη να εκμεταλλεύεται την καλή σέντρα του Κατσούκη, αλλά η μπάλα από την κεφαλιά που έπιασε βρήκε στο δοκάρι του Τζήνα. Το 1-0 ήρθε στο 25’: Ο Ντουμάνης έκανε ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε με πέναλτι του Ζώτου στο 35’ (1-1), στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να είχαν πάρει εκ νέου το προβάδισμα πριν "φύγει" το πρώτο 45λεπτο. Στο 40’, μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι σε καθαρό χέρι του Καμπουρούδη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την καθαρή παράβαση. Δευτερόλεπτα αργότερα, στο ίδιο λεπτό, ο Φυτόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Τζήνας μπλόκαρε σταθερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να πιέσει για να σκοράρει ξανά και να αυξήσει τις πιθανότητές του για νίκη. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη απείλησαν τρεις φορές στο πρώτο 20λεπτο! Στο 52’, ο Βοΐλης έκανε ωραία σέντρα αλλά ο Ντουμάνης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σκοράρει. Στο 58’, ο Γκοτζαμανίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 63’ ο Τζήνας μπλόκαρε το σουτ του Βοΐλη.

Το 2-1 για τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 68’. Ο Βοΐλης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, παράβαση την οποία έκανε ο Μίκο με χέρι και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Θρύλο.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, εκτός από άλλη μία ευκαιρία που είχε ο Ολυμπιακός με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 88’ (ελάχιστα άουτ η μπάλα από το σουτ που έπιασε).

Κάπως έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League Κ17.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (55’ Κακάμης), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου (85’ Σταυρόπουλος), Ντουμάνης (77’ Γούσσιας), Φυτόπουλος (55’ Οικονομίκος), Βοΐλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (60’ Μπέκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζήνας, Ιωαννίδης (75’ Πάτσης), Κορακιανίτης, Καμπουρούδης, Μίκο, Αντζέλι, Τσερέκοφ (75’ Δαυίδης), Σωτηρόπουλος (46’ Καμαριάρης), Μαχαίρας, Ζώτος (71’ Πολυμερόπουλος), Καλαμάρης.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα από το redking.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ