ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δέκα λεπτά υπόθεση

Δέκα λεπτά υπόθεση

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Νέων του Θρύλου. Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 3-0 τους αντίστοιχους του Παναιτωλικού. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά του ματς.

Διάστημα που η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε ήδη "καθαρίσει" τη νίκη, με το σκορ να είναι ήδη 3-0. Κάτι που δεν άλλαξε στη συνέχεια, παρότι ο Θρύλος είχε και άλλες ευκαιρίες.

Στο 1ο λεπτό ο Ανδρούτσος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ 7 λεπτά αργότερα (8’) ο Πλέγας με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Αθανασόπουλο και έκανε το 2-0. Και το "ερυθρόλευκο" πάρτι συνεχίστηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Μανθάτης βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 3-0.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού είχαν κι άλλες ευκαιρίες, στη συνέχεια, για να αυξήσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ. Σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που είχε λιγοστές. Μεταξύ αυτών και το δοκάρι με τον Γιάννη Κοντογιάννη, στο 33’.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (57’ Χρήστου), Νικολάου (80' Φουάσης), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι, Τσιμίκας (46’ Τζουμάκης).

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Μυτιλήνης, Ζιγκήρης, Μιχάι, Σάντος, Ι. Κοντογιάννης, Βακράκος, Μαργαρίτης (81' Γ. Κοντογιάννης), Μωραϊτης, Βασιλούδης (76' Πριόνας), Γιαννιώτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ερυθρόλευκη" ατζέντα (12-13/12)

    Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού, το Σαββατοκύριακο, σε όλα τα σπορ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ