ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εργομετρικά στην Κεντρική Σχολή Ρέντη!

Εργομετρικά στην Κεντρική Σχολή Ρέντη!

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο "Life Ergo" ξεκίνησε εργομετρικά τεστ στα παιδιά των Σχολών του Δικτύου. Ο Ολυμπιακός μετά από τα πολύ επιτυχημένα Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής που παρέχει στις Σχολές του δίνει πλέον την δυνατότητα στα παιδιά να αξιολογηθούν από μια επιστημονική ομάδα και να φτιάξουν τον φάκελο τους ο οποίος είναι χρήσιμος για το παιδί, τον γονέα και φυσικά τον προπονητή.

Τα στοιχεία από τα εργομετρικά τεστ καταγράφονται στην καρτέλα του κάθε ποδοσφαιριστή και μ' αυτόν τον τρόπο ο προπονητής μπορεί να δουλέψει τις αδυναμίες του αλλά και τα θετικά του στοιχεία. Τα εργομετρικά τεστ διεξήχθησαν αυτή την εβδομάδα στην Κεντρική Σχολή Ρέντη.

Εκεί όπου περισσότερα από 100 παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω αξιολογήθηκαν και σύντομα θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα! Εργομετρικά τεστ έχουν διεξαχθεί και στη Σχολή Βάρης ενώ καθημερινά αυξάνονται οι Σχολές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εργομετρικά και στη Σχολή Καραϊσκάκη

    Εργομετρικά και στη Σχολή Καραϊσκάκη

    Συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση η συνεργασία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού με το Εργομετρικό Κέντρο "Life Ergo"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ