ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο Κατάρ η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Στο Κατάρ η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Στο "Aspire in the World Fellows", το οποίο φιλοξενήθηκε στο Κατάρ και ουσιαστικά αποτέλεσε την συνέχεια του "Aspire Academy" που διοργανώθηκε προ διμήνου στο Βερολίνο, εκπροσωπήθηκε και πάλι ο Ολυμπιακός.

Το "παρών" έδωσε ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Θόδωρος Ελευθεριάδης, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι μ' αυτόν τον τρόπο για μια ακόμα φορά στο κέντρο των εξελίξεων μαζί με συλλόγους κολοσσούς του παγκοσμίου ποδόοσφαίρου.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως η αποκατάσταση των τραυματισμών, ο τρόπος προσέγγισης των ποδοσφαιριστών από τους προπονητές τους, αλλά και η εύριθμη λειτουργία των Ακαδημιών. Το συγκεκριμένο συνέδριο είναι εξαιρετικά σημαντικό, κάτι που αποδεικνύεται και από την συμμετοχή σ' αυτό ομάδων, όπως η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Πόρτο και η Μπενφίκα, οι οποίες παραδοσιακά δίνουν μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής.

Μετά το τέλος των εργασιών, οι εκπρόσωποι των ομάδων ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της "Aspire Academy" και στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Σημειώνεται ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού θα βρεθεί ξανά στο Κατάρ, τον προσεχή Απρίλιο, καθώς οι ομάδες της θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η "Aspire Academy".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νίκησε τον Ατρόμητο η Κ14

    Νίκησε τον Ατρόμητο η Κ14

    Με γκολ του Σουρλή (9'), η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επικράτησε 1-0 της αντίστοιχης του Ατρομήτου στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Πάνω απ' όλα άνθρωποι!

    Πάνω απ' όλα άνθρωποι!

    Στις Σχολές του Ολυμπιακού πρώτα μαθαίνουν τις ηθικές αξίες και "πλάθουν" τον χαρακτήρα τους και μετά γίνονται καλοί ποδοσφαιριστές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ