Κοπή πίτας με Τσόρι και Ιντέγε
Παρουσία του Αλεχάντρο Ντομίνγκες και του Μπράουν Ιντέγε έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη. Τα 180 παιδιά της Σχολής μαζεύτηκαν από νωρίς, μαζί με τους γονείς τους, στην αίθουσα ψυχαγωγίας και περίμεναν με ανυπομονησία τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Τσόρι και Ιντέγε αποθεώθηκαν από τα παιδιά και τους γονείς και έκοψαν την πίτα μαζί με τον επικεφαλής της Σχολής, Γιώργο Αγγελάκη. Οι δυο ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και ζήτησαν από τα παιδιά να συνεχίσουν να δουλεύουν και να ακούν τους προπονητές τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν γράψει τα παιδιά τους (Αγκουστίν, Μπάουτι Ντομίνγκες - Μπι-Τζέι Ιντέγε) στη Σχολή Βάρης και έχουν διαπιστώσει πως γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο γιός του Μπράουν Ιντέγε, μάλιστα, ήταν για δεύτερη σερί χρονιά ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν φλουρί.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Αγγελάκης τίμησε τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες για την προσφορά του στον Σύλλογο αλλά και την υποστήριξή του στη Σχολή και στη συνέχεια ο Αργεντινός και ο Ιντέγε έδωσαν τα δώρα στους νικητές των φλουριών και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.








