ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κόλλησαν" οι Έφηβοι

Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι των Εφήβων του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της Super League Κ17. Ο αγώνας δεν ήταν καλός και είχε ελάχιστες φάσεις, όλες για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γαλούπη στο 85’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν τις αξιοποίησαν και «πέταξαν» δύο βαθμούς.

Ο Φυτόπουλος στο 4’, ο Κατσούκης στο 8’ και στο 65’, ο Τσερκώνης στο 52’ και ο Νεοφυτίδης με φάουλ στο 95’ είχαν τις καλύτερες στιγμές για την Κ17 του Ολυμπιακού που έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (46’ Κακάμης), Γαλούπης, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Τσερκώνης (72’ Νεοφυτίδης), Ντουμάνης, Φυτόπουλος (66’ Μπουλάρι), Βοΐλης (83’ Σταυρόπουλος), Κατσούκης, Ζιάκας.

Ατρόμητος: Μανδάς, Πατσίκας (46’ Λέτσι), Αθανασίου, Ξενάκης, Στρέφι, Ξενοπανάγος, Αυγουστάτος (61’ Βαγγέλης), Σάσσαλος, Κολινιάτης, Διακογεωργίου (74’ Ζούνης), Λαχάνα (94’ Φρατζέσκος).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ