ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν ήταν εμφάνιση επιπέδου Ολυμπιακού"

Ισοπαλία 0-0 στο Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, σε εξ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League. Κακό αποτέλεσμα για τον Θρύλο που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την ΑΕΚ στον ένα βαθμό και είναι στο -3 (41β. έναντι 44β. των "κιτρινόμαυρων"). Και μάλιστα ήταν η δεύτερη σερί μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο, την περασμένη Κυριακή.

Με τον Τάσο Θέο να αναλύει τι δεν πήγε καλά. Ο τεχνικός της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού εξήγησε ότι "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και φυσικά από το αποτέλεσμα. Δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την κλειστή άμυνα του αντιπάλου και δεν κερδίσαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα τρίτο παιχνίδι την Κυριακή με τον Πλατανιά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό".

Συνέχισε, αναφέροντας πώς "Σίγουρα δεν ήταν εμφάνιση επιπέδου Ολυμπιακού και δεν αξιοποιήσαμε και το γεγονός ότι δόθηκε και γήπεδο με χόρτο για ν' αγωνιστούμε. Η ομάδα έχει ποιότητα και είναι πάντα μέσα στους στόχους της που είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών και φυσικά η πρόκριση στην τελική φάση".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ