ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ταξιδεύει στο Κατάρ η Ακαδημία

Ταξιδεύει στο Κατάρ η Ακαδημία

Στην Ντόχα του Κατάρ θα βρεθεί από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου η Ακαδημία του Ολυμπιακού για να συμμετάσχει (με δύο τμήματά της) στο "Aspire Tri Series Tournament". Οι «ερυθρόλευκη» Ακαδημία προσκλήθηκε για ακόμα μια χρονιά από την Aspire Academy, με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, για να ζήσει μοναδικές εμπειρίες εντός και εκτός γηπέδων.

Οι ομάδες του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν για Κατάρ την Κυριακή είναι η Κ16 και η Κ18, οι οποίες κατά την παραμονή τους εκεί θα αναμετρηθούν με τους LA Galaxy αλλά και την ομάδα της Aspire Academy. Την περσινή χρονιά, που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ταξιδέψει και πάλι στο Κατάρ είχαν αντιμετωπίσει την ομάδα της Aspire Academy, αλλά και την Ακαδημία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Την αποστολή για το Κατάρ εκτός από τους 32 ποδοσφαιριστές αποτελούν και οι: Δαρίτση Χριστίνα (Υπεύθυνη Λειτουργικών Θεμάτων Ακαδημίας), Παπαπαναγής Φώτης (Προπονητής),  Βενιαμίν Μάκης (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Φαλίδα Κατερίνα (Αναλύτρια), Κολοκυθάς Νίκος (Γυμναστής), Παπαδάς Θωμάς (Φυσιοθεραπευτής).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ