ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

11 γκολ έβαλαν οι Έφηβοι, 4 παραπάνω απ' ότι οι Νέοι στην ΑΕΚ!

11 γκολ έβαλαν οι Έφηβοι, 4 παραπάνω απ' ότι οι Νέοι στην ΑΕΚ!

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά τον οποίο διέλυσαν με το εκκωφαντικό 11-0, στο Ρέντη, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League Κ17. Δηλαδή, έβαλαν 4 γκολ περισσότερα απ' ότι είχαν πετύχει οι Νέοι κόντρα στην ΑΕΚ! Το σκορ ξέφυγε από νωρίς, μιας και στο ημίχρονο ήταν ήδη 7-0!

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Τσιριγώτης, ο οποίος πέτυχε 6 γκολ! Τρεις ασίστ ο Ντουμάνης, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Βοΐλης (2 γκολ, μία ασίστ), Ζιάκας, Κατσούκης, Φυτόπουλος. Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στη 2η θέση με 44 βαθμούς σε 22 αγώνες.

Ο Τσιριγώτης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, νωρίς στον αγώνα. Το 1-0 έγινε μόλις στο 4' και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε! Με ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος και γκολ του Βοΐλη στο 7' ήρθε και το 2-0. Ο Τσιριγώτης συνέχισε το προσωπικό του σόου και με άλλα δύο τέρματα, στο 12' (3-0 από ασίστ Ντουμάνη) και στο 21' (4-0) πέτυχε χατ τρικ! Στο 29' ο Ντουμάνης "σέρβιρε" ξανά στον Τσιριγώτη για το 5-0 και το τέταρτο προσωπικό του τέρμα, ενώ ο Βοΐλης στο 37' (6-0 από ασίστ του Ζιάκα) και ο Ζιάκας στο 40' (7-0 από την 3η ασίστ του Ντουμάνη!) ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε αστρονομικά νούμερα, όσο δηλαδή ήταν και το σκορ στο ματς των Νέων με την ΑΕΚ.

Μόνο που οι Έφηβοι του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν και έφτασαν στην επίτευξη ακόμη τεσσάρων τερμάτων. Ο Τσιριγώτης ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου με άλλα δύο τέρματα, μιας και "έγραψε" το 8-0 στο 54' και το 10-0 στο 78'. Ενδιάμεσα, στο 59', είχε χριστεί σκόρερ και ο Κατσούκης (9-0), ενώ εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό και εκκωφαντικό 11-0, ήταν ο Φυτόπουλος στο 86', μετά από ασίστ του Μπουλάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης (62' Βεζύρης), Κακάμης, Παπαγγελής, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (46' Κατσούκης), Τσερκώνης (35' Αντωνόπουλος), Βοΐλης (46' Μπουλάρι), Τσιριγώτης, Ζιάκας (46' Φυτόπουλος).

Πλατανιάς: Πενταράκης, Κατσαρός, Αργυρουδάκης (43' Αναγνωστόπουλος), Σηφακάκης (15' Κακαβελάκης), Αναστασόπουλος, Ντόις (75' Χατζημαρινάκης), Στεφανίδης (52' Βρέτο), Σταυρουλάκης, Γιακουμάκης, Παπαγεωργίου, Κομισόπουλος (55' Μαλανδράκης).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ