ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πήρε βαθμολογική... ανάσα, αλλά χρειάζεται διάρκεια!

Πήρε βαθμολογική... ανάσα, αλλά χρειάζεται διάρκεια!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Έφηβοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Τάσου Θέου επικράτησε με το εμφατικό 11-0 του Πλατανιά στο Ρέντη, επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα -έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες- και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα της Super League Κ17.

 Έχοντας συγκεντρώσει 44 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές και παραμένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Αύξησε, πάντως, τη διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό στο +4 (40 β.). Από εκεί και πέρα, σίγουρα η νίκη και το σκορ επί της ομάδας των Χανίων έδωσε άλλο... αέρα και τόνωσε την ψυχολογίας των "ερυθρολεύκων" ενόψει της συνέχειας, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην πρώτη δυάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στο Final-4 του πρωταθλήματος, ωστόσο απομένουν ακόμη 6 τελικοί. Και συγκεκριμένα τα ματς κόντρα σε Πανιώνιο (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός), αντίστοιχα.

Κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ... ψωμί, με το ζητούμενο να είναι η διάρκεια. Αυτό είναι, άλλωστε, που έχει λείψει από την ομάδα των Εφήβων τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όμως τώρα που κρίνονται όλα οι παίκτες της Κ17 μπορούν να κάνουν ό,τι πρέπει και να πετύχουν τον στόχο τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ