ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Σβηστά" 2-0 τον Πλατανιά οι Παίδες!

Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Mε νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων οι Παίδες του Ολυμπιακού, που επικράτησαν 2-0 του Πλατανιά. Το ματς είχε τυπική διαδικασία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλό τους από την προηγούμενη αγωνιστική και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Το redking.gr βρίσκεται στο ματς με τον Πλατανιά και σας μεταφέρει την εξέλιξή του…

4’: Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό με τον Τσάβο που με σουτ μέσα από την περιοχή, δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο που απομάκρυνε τον κίνδυνο με τα πόδια

10’ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ! Ο Γούλας πιάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό, ξεγελάει τον τερματοφύλακα και 1-0 ο Θρύλος: 

48': Δυνατό σουτ του Σουρλή μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ...

49’: Οριζόντιο δοκάρι ο Ολυμπιακός. Σέντρα του Ντότη από αριστερά, έπιασε τρομερή κεφαλιά ο Σουρλής, τράνταξε το δοκάρι!!!

50’: Απίστευτη πίεση και νέο οριζόντιο δοκάρι, με σουτ του Σουρλή αυτή τη φορά, μέσα από την περιοχή!

58' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!  Ο Παπαδόπουλος με πλασέ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα η μπαλα, δε μπόρεσε να αντιδράσει! 2-0 ο Θρύλος!

75’: Σέντρα του Αρσενίδη από δεξιά, ο Σουρλής έπιασε ωραίο σουτ στο όριο της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

79’: Τεράστια ευκαιρία ο Ολυμπιακός! Ο Παυλής «έσπασε» στην αντεπίθεση στον Σουρλή, σούταρε αυτός, αλλά ο Τζολάκης είπε «όχι» με τα πόδια και κράτησε το 2-0. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τζόρβας (45' Αρσενίδης), Τσαβός, Κεραμίδας (53' Kεραμίδας), Θεοδωρόπουλος, Γούλας, Τιμολέων, Γεωργακόπουλος (60' Παυλής), Παπαδόπουλος (63' Παπαγεωργίου), Σουρλής, Τόλιος (45' Ντότης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Καραπιδάκης, Μαλιχούτης, Γιαννικάκης, Νιαυραδάκης, Φασαράκης, Αλιφιεράκης (63' Μπερικάκης), Νταγκουνάκης (67' Γκολόσι) , Φραγγεδάκης (41' Μάλαμας), Σκέντζος (76' Βάρδας), Δρικάκης (73' Mαρκαντωνάκης).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ