ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο Ρέντη η Ίντερ! (photos)

Στο Ρέντη η Ίντερ! (photos)

Στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη βρέθηκε προ ημερών αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της Ίντερ! Οι Ιταλοί, με επικεφαλής τον Άλντο Μοντινάρο, ξεναγήθηκαν στους χώρους, ενημερώθηκαν για το οργανόγραμμα και τις δράσεις του Ολυμπιακού και αντάλλαξαν απόψεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Τα μέλη της ιταλικής ομάδας καλωσόρισαν ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης και ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου, Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος έχει περάσει και από την Ίντερ με σπουδαία προσφορά.

Οι άνθρωποι της Ίντερ ενημερώθηκαν πλήρως για το πλάνο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και των Σχολών από το στέλεχος της Ακαδημίας και Διευθυντή ΕΚΕ, Δομένικο Μασούλα, τον Διευθυντή Σχολών, Βασίλη Νάνο αλλά και από τους κ.κ. Καραταΐδη, Τοπολιάτη.

Η συνεργασία των δύο συλλόγων πάνω σε θέματα της Ακαδημίας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ενώ να σημειωθεί πως οι Ιταλοί προσκάλεσαν τους ανθρώπους υου Ολυμπιακού στο Μιλάνο.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Ολυμπιακός και η Ίντερ έχουν συνεργαστεί (σε επίπεδο Ακαδημίας) και στα ετήσια Παγκόσμια Σεμινάρια της Aspire Academy, σε Άμστερνταμ και Βερολίνο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ