ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πήρε το "Respect Cup" η Κ9

Πήρε το

Την κατάκτηση του τουρνουά «Respect Cup» που διεξήχθη από τις 11 έως τις 13 Απριλίου σε Βούλα και Βάρη, πανηγύρισε η Κ9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού! Μάλιστα, η ομάδα του Κώστα Σοφιανού νίκησε και τα πέντε παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά. Στον τελικό κέρδισε 8-5 τον Ατρόμητο, κατακτώντας το κύπελλο. Συνολικά, η Κ9 πέτυχε 49 γκολ και δέχτηκε 9!

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για την 1η θέση. Στόχος μας σ' αυτές τις ηλικίες είναι η διασκέδαση μέσα από το ποδόσφαιρο και φυσικά η βελτίωση. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και τα παιδιά το απολαμβάνουν», ήταν τα λόγια του προπονητή της Κ9, Κώστα Σοφιανού.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού:
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 10-1
Τα γκολ: Καρυτινός (2), Κούρτης (2), Γεωργαντάς (2), Καντεράκης, Πατρώνης, Ποτουρίδης, Αυγουστίδης.

Ολυμπιακός-Βύζας Μεγάρων 11-1
Τα γκολ: Καρυτινός (2), Διαμαντάκος (2), Μιχαηλίδης (2), Κούρτης (2), Πατρώνης, Σουχλάκης, Καντεράκης.

Ολυμπιακός-ΓΣ Αργυρούπολης 6-1
Τα γκολ: Κούρτης, Καρυτινός, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Σουχλάκης, Διαμαντάκος.

Ολυμπιακός-Αστέρας Μενιδίου 14-1
Τα γκολ: Βρυώνης (2), Καρυτινός (2), Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Κούρτης, Μιχαηλίδης, Μουγγός, Πατρώνης, Διαμαντάκος, Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών 8-5 (Τελικός)
Τα γκολ: Πατρώνης (3), Κούρτης (2), Αυγουστίδης, Καντεράκης, Σουχλάκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι εξής: Αυγουστίδης Δημήτρης, Βρυώνης Αθανάσιος, Γεωργαντάς Ηλίας, Γούσιος Γεώργιος, Δουλαβέρας Γεώργιος, Καντεράκης Χρήστος, Καρυτινός Παναγιώτης, Κούρτης Γεώργιος, Μιχαηλίδης Δημήτρης, Πατρώνης Τζόι, Μουστάκης Εμμανουήλ, Μιχαλακέλης Ιωάννης, Σπυρόπουλος Ευφραίμ, Σουχλάκης Ναπολέων, Διαμαντάκος Χαράλαμπος, Ποτουρίδης Δημήτρης, Μουγγός Νίκος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ