ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πετυχημένη παρουσία στο Nicosia International Cup!

Πετυχημένη παρουσία στο Nicosia International Cup!

Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή παρουσία των επίλεκτων τμημάτων της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κύπρο στο NICOSIA INTERNATIONAL CUP, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου 2015. Συμμετείχε με επίλεκτα παιδιά στις ηλικιακές κατηγορίες 2003, 2004 και 2005, προερχόμενα από όλα τα κλιμάκια της στην Κύπρο και αντιπροσωπεύοντας επάξια τον Ολυμπιακό, τόσο αγωνιστικά όσο και αριθμητικά ως η ακαδημία με την μεγαλύτερη και ποιοτικότερη συμμετοχή παιδιών και τμημάτων, γεγονός το οποίο κάνει περήφανους την "ερυθρόλευκη" οικογένεια.

Στον αγωνιστικό τομέα, 3 ομάδες μας έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά αλλά από καθαρά θέμα ατυχίας δεν έπαιξαν στους τελικούς. Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τόσο στην κατηγορία 2003 όσο και στην κατηγορία 2004 οι ομάδες του Θρύλου ηττήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στην κατηγορία 2005 η ήττα ήρθε με 3-2. Οι ομάδες πέραν από την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία, ξεχώρισαν επίσης και για την όλη πειθαρχία και συμπεριφορά τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο θεσμός των επίλεκτων τμημάτων λειτουργεί με πλήρη επιτυχία εδώ και μερικά χρόνια και έχει πλέον καθιερωθεί προσφέροντας την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε πιο ανταγωνιστικές και ψηλότερου επιπέδου ποδοσφαιρικές δραστηριότητες. Παρά το γεγονός ότι οι επίλεκτες ομάδες υπολείπονται ομοιογένειας από το γεγονός ότι απαρτίζονται από παιδιά όλων των κλιμακίων, εντούτοις η όλη παρουσία και οι εμφανίσεις τους μόνο θετικά αποτελέσματα έχει.

Αρκετά από τα μέλη των επίλεκτων ομάδων στις ηλικιακές κατηγορίες 2003 και 2004 συμμετείχαν στα επίσημα δοκιμαστικά της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στην Κύπρο, και ακολούθως στην επίσκεψη στου Ρέντη τον Μάιο όπου αξιολογήθηκαν εκ νέου από την Ακαδημία.

Επιπλέον θα πρέπει να τονίσουμε ότι 14 από τα επίλεκτα παιδιά θα μεταβούν εκ νέου τον ερχόμενο Φεβρουάριο στου Ρέντη, στα πλαίσια της συνέχισης του προγράμματος παρακολούθησης και αξιολόγησης των παιδιών από την Κύπρο.

Φέτος αναμένεται ότι θα προστεθούν στο πρόγραμμα παρακολούθησης και παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας 2005. Στα πλαίσια δε του πιο πάνω προγράμματος το τεχνικό επιτελείο από του Ρέντη αναμένεται ότι θα επισκεφθεί και πάλι την Κύπρο, όπου σε συνεργασία με την Σχολή στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα δοκιμαστικά για το 2016.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στου Ρέντη η Σχολή Σαλαμίνας

    Στου Ρέντη η Σχολή Σαλαμίνας

    Δεκαοκτώ παιδιά από την Σχολή ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας προπονήθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη

  • Στο Σικάγο η Σχολή Θεσ/νίκης

    Στο Σικάγο η Σχολή Θεσ/νίκης

    Ο Ολυμπιακός και το δίκτυο των Ακαδημιών του έχει αρχίσει σιγά-σιγά να εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ