ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην "Κιβωτό του κόσμου" ο Θρύλος

Στην

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός, καθώς αντιπροσωπεία των "ερυθρόλευκων" επισκέφθηκε τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού "Κιβωτός του Κόσμου", στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα την "Κιβωτό του Κόσμου" επισκέφτηκε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Θρύλου στο Μενίδι μ' επικεφαλής τον Κυριάκο Καραταΐδη, αλλά και τον Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος εκπροσώπησε την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Στον Οργανισμό δόθηκε οικονομική ενίσχυση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τα παιδιά και οι γονείς μοίρασαν δώρα, ρούχα, τρόφιμα στα πάνω από 400 παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

"Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα αλλά είναι πάνω απ’ όλα μια οικογένεια, η οποία μας χωρά όλους στην αγκαλιά της. Ο Πρόεδρος μας, ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα παιδιά και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα για να δώσουμε χαρά σ’ αυτά. Να μας θεωρείται οικογένεια σας. Είμαστε δίπλα σας. Συγχαρητήρια για το έργο σας..." τόνισε ο Γιώργος Αμανατίδης, ενώ από την δική του πλευρά ο Κυριάκος Καραταΐδης είπε:

"Ελπίζω η παρουσία μας εδώ να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά. Εμείς από τα χαμογελά σας παίρνουμε ενέργεια για να συνεχίσουμε. Αυτή η επίσκεψη ήταν πολύ σημαντική για τα παιδιά της Σχολής μας αφού είδαν και άκουσαν πολλά σημαντικά πράγματα..."

Σημειώνεται ότι στα μικρά παιδιά και στους γονείς τους μίλησε στο αμφιθέατρο του Οργανισμού ο πατήρ Αντώνιος, ενώ από την πλευρά της "Κιβωτού" χαιρετισμό απηύθηνε η κοινωνική λειτουργός, κα Αδάμ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Διδάσκει ήθος και προσφέρει αγάπη ο Ολυμπιακός

  Διδάσκει ήθος και προσφέρει αγάπη ο Ολυμπιακός

  Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφέρει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους - Ξεκίνημα σήμερα στις 18:30 από την αποθήκη Ε2 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι του Πειραιά

 • Ενίσχυση στα

  Ενίσχυση στα "Μοναδικά χαμόγελα" της Κύπρου

  Για 5η διαδοχική χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκονται δίπλα στον Σύνδεσμο "Μοναδικά Χαμόγελα" ενισχύοντας τον οικονομικά

 • Επίσκεψη αγάπης στον

  Επίσκεψη αγάπης στον "Άγιο Κήρυκο" (photos)

  Αγάπη και οικονομική ενίσχυση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε η Σχολή Ποδοσφαίρου των "ερυθρόλευκων" της Τροιζηνίας στο Ειδικό Σχολείο Γαλατά, "Άγιος Κήρυκος"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ