ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φιλικές νίκες επί του Αγροτικού Αστέρα

Φιλικές νίκες επί του Αγροτικού Αστέρα

Το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/1) η Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα από την Θεσσαλονίκη. Στον Πειραιά μετέβησαν τέσσερις ομάδες οι οποίες έδωσαν ισάριθμους φιλικούς αγώνες με τις Κ-17, Κ-15, Κ-13, Κ-12, αντίστοιχα, της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι υπεύθυνοι αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα έμειναν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις αλλά και από την φιλοξενία που έτυχαν στο Ρέντη. Αναλυτικά τα ματς...

Κ-17: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 8-0

Μια εβδομάδα πριν από το παιχνίδι Πρωταθλήματος Super League K-17 στην Μυτιλήνη με την Καλλονή οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έδωσαν το πρώτο τους ματς (φιλικό) για το 2016 κερδίζοντας στο Ρέντη με 8-0 τον Αγροτικό Αστέρα. Για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη σκόραραν οι Χατζηιωαννίδης (2), Αντωνόπουλος, Κωστανάσιος, Φλέγκας, Ξενιτίδης, Πεϊος, Κατσούκης.

Ολυμπιακός Κ17: Σκαφίδας, Φλέγκας, Ορφανίδης, Παπαδογεωργάκης, Αγιώτης, Βοϊλης, Νεοφυτίδης, Βαλοτάσιος, Αντωνόπουλος, Τσιντώνης, Χατζηιωαννίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Καμπετζής, Καράδαης, Κατσούκης, Κωστανάσιος, Μανωλάκης, Νίκας, Ξενιτίδης, Πεϊος.

Κ-15: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 9-0

Στα εννέα γκολ σταμάτησε η Κ-15 του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη σκόραραν οι Φέκκας (2), Μούγιος (3), Τσέργας, Γεωργαντής, Κοτσιανούλης, Τασιάς.

Ολυμπιακός Κ15: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσέργας, Φέκκας, Τσακίρης, Μούγιος, Γεωργαντής. Αγωνίστηκαν και οι Ράμμα, Ζυμπίδης, Καλλιμούκος, Κοτσιανούλης, Μικρός, Μποσκουϊδης.

Κ-13: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 2-0

Δυνατό τεστ για την Κ-13 ήταν το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Ρέντη. Για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή σκόραρε ο Παυλίδης ενώ το άλλο γκολ ήταν... αυτογκόλ.

Ολυμπιακός Κ13: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Δούμας Α, Καραπαναγιωτίδης, Λάγγας, Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Κουτσουπιάς, Κασιόλας, Κίτσος, Μπέσης. Έπαιξαν και οι Αντωνέας, Βασιλάκος, Βαφειάδης, Γιανναράκος, Δούμας Ν, Κωνσταντινίδης, Παππάς.

Κ-12: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 6-1

Πολύ καλό παιχνίδι από την Κ-12 του Τάσου Πάντου που νίκησε με τα γκολ που πέτυχαν οι Γιαννόπουλος (2), Λίτσο, Μάνδρος, Φλώκος, Γιαλεδάκης.

Ολυμπιακός Κ12: Σκαρτσιάρης, Κορφιάτης, Αναστόπουλος, Γιαλεδάκης, Γκίνι, Αρβανιτάκης, Μπόλης, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Λίτσο. Έπαιξαν και οι Αδαμόπουλος, Ράμος, Γαλάνης, Αλέξης, Τσιάνος, Γιαννόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ