ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μισή ντουζίνα γκολ οι Έφηβοι!

Μισή ντουζίνα γκολ οι Έφηβοι!

Στο... ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Κ17 επανήλθε η ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς πέρασε μ' εμφατικό τρόπο από τη Μυτιλήνη!

Ο Ολυμπιακός Κ17, με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στην άκρη του πάγκου του, διέλυσε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής με το εντυπωσιακό 6-0 προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους νησιώτες φιλάθλους, που παρακολούθησαν από κοντά τη σημερινή αναμέτρηση.

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων (Κ17) της Super League, με τους "ερυθρόλευκους" να μην συναντούν κανένα απολύτως πρόβλημα (σ.σ. ούτε καν η βροχή και ο δυνατός άνεμος δεν τους εμπόδισε) προκειμένου να... επιβάλουν εξ αρχής τον δικό τους "νόμο"!

Ο Ολυμπιακός Κ17, ο οποίος ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του μέσα στο 2016, προηγήθηκε πολύ νωρίς με δύο γκολ διαφορά βάζοντας με το... καλημέρα στέρεες βάσεις για την επικράτησή του στο γήπεδο της Αγιάσου.

Στο 10' ο Τσιριγώτης με σουτ άνοιξε το σκορ και μετά από πέντε λεπτά ο Κωστάνασιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 (15'). Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για τους παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη..

Στο 31' ο Μανωλάκης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) διαμορφώνοντας το 0-3, το οποίο ήταν το σκορ του α' ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό σκοράροντας ακόμα τρεις φορές, με τους Καμπετσή (60'), Φλέγκα (72') και Γιανναράκη (76') φτάνοντας στο εμφατικό 0-6 επί της εφηβικής ομάδας της ΑΕΛ Καλλονής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Σκαφίδας (70' Νίκας), Χατζηχρήστου, Μανωλάκης, Τσιμπούκας (67' Αγιώτης), Γιανναράκης, Πέιος, Αγγελόπουλος (67' Φλέγκας), Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (60' Αντωνόπουλος), Καμπετσής, Τσιριγώτης (69' Τσιντώνης).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τριάρα σε Πλατανιά οι Έφηβοι και κορυφή!

    Τριάρα σε Πλατανιά οι Έφηβοι και κορυφή!

    Στην 1η θέση της βαθμολογίας βρέθηκε και πάλι η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε εύκολα σήμερα με 3-0 την αντίστοιχη του Πλατανιά

  • Στο... ρετιρέ οι Έφηβοι του Θρύλου

    Στο... ρετιρέ οι Έφηβοι του Θρύλου

    Στην 1η θέση της βαθμολογίας, αν και με λιγότερα παιχνίδια, ανέβηκε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

  • "Ερυθρόλευκη" η Εθνική Εφήβων

    Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες του Ολυμπιακού Κ17 κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ