ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξέφρενη πορεία!

Ξέφρενη πορεία!

Την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας συνέχισε ο Ολυμπιακός. Οι Νέοι του Θρύλου νίκησαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον Πλατανιά στα Χανιά με 2-0, παίζοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτή ήταν η 13η νίκη σε 15 ματς, με τους "ερυθρολεύκους" να έχουν συγκεντρώσει 41 βαθμούς σε 15 ματς, από το απόλυτο των 45. Και μάλιστα με εντυπωσιακά νούμερα, καθώς έχουν σκοράρει 53 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 3!

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Σέντρα του Τσιμίκα για τον Βρουσάι που δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 28', πετυχαίνοντας το 0-1. Για να έρθει πριν το ημίχρονο και το 0-2. Ο Νικολάου με τη... βοήθεια του Κιρτζιαλίδη τροφοδότησε, έμμεσα, τον Μεγαρίτη που σημάδεψε σωστά από κοντά (41').

Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους "ερυθρόλευκους" και στο δεύτερο μέρος με τους Κιρτζιαλίδη (46' και 49'), Τόλι (56' και 77'), με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Μεγαρίτης, στο 81'!

Πλατανιάς Κ20: Κασωτάκης, Τσατσαρώνης, Σταθινάκης, Μαραγκουδάκης, Μ. Ρουσσάκης, Ζίκο, Κοκκάκης, Τσέλα, Καμπόσος, Ε. Ρουσσάκης, Σκουλουδάκης.

Ολυμπιακός Κ20: Κατσιμήτρος, Τόλι, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Πλέγας (71' Τσιλίκης), Βρουσάι, (80' Κηπουρός), Κιρτζιαλίδης (75' Βάρκας).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η Κ20 στο μουσείο της Εθνικής

    Η Κ20 στο μουσείο της Εθνικής

    Μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το μουσείου του "Γαλανόλευκου Φάρου"

  • Μπαλάρα και 7άρα!

    Μπαλάρα και 7άρα!

    Καταιγιστικοί οι Νέοι του Ολυμπιακού, νίκησαν 7-0 τους αντίστοιχους του Λεβαδειακού.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ