ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έλειψε το γκολ

Έλειψε το γκολ

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα ήταν η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού της αντίστοιχης του ΠΑΟ, στο ματς που έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη. Αλλά αυτό δεν ήταν τελικά αρκετό για να πάρει ο Θρύλος το ζητούμενο, τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Και το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

Διότι οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες που είχαν σε κάτι πιο ουσιαστικό. Να σκοράρουν δηλαδή και να έχουν το πάνω... χέρι για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γκολ έλειψε. Κι αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Σε ένα ματς που οι Παίδες του ΠΑΟ περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και με μοναδικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν.

Αντίθετα, οι Παίδες του Ολυμπιακού απείλησαν με Φέκκα (19', 64'), Γλυνό (36') και Μούγιο (68') -αυτές ήταν οι πιο χαρακτηριστικές καλές στιγμές- όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των "πράσινων" με το ματς να λήγει ισόπαλο 0-0.

Ολυμπιακός Κ15: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Μποσκουϊδης (56' Ράμα), Κοτσιανούλης (46' Γεωργαντής), Φέκκας (72' Τσέργας), Μούγιος.

Παναθηναϊκός Κ15: Χριστοδούλης, Μπάκος (72' Βαγιαννίδης), Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπεζής, Ντοματάς, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης (66' Αράπι Κλάιφερτ).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νίκησαν τον Αστέρα οι Παίδες

    Νίκησαν τον Αστέρα οι Παίδες

    Τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η ομάδα Παίδων (Κ15) του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

  • Άτυχοι οι Παίδες, 1-1 με Ατρόμητο

    Άτυχοι οι Παίδες, 1-1 με Ατρόμητο

    Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Κ15 με τον Ατρόμητο, σ' εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα Παίδων της Super League

  • Νίκησαν τον Αστέρα οι Παίδες

    Νίκησαν τον Αστέρα οι Παίδες

    Με σκορ 1-0 (39' Γεωργαντής) επικράτησε η ομάδα Κ15 της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης στου Ρέντη παρεμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ