ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πολυβόλα" η Κ9 και η Κ11 του Θρύλου!

 

Με ευρείες νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες Κ9 και Κ11 του Ολυμπιακού, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα Κ9 των "ερυθρόλευκων", με προπονητή τον Κώστα Σοφιανό, επικράτησε με το εμφατικό 7-3 του Απόλλωνα Αναβύσσου, σε ματς, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του "Θουκυδίδειου" τουρνουά.

Τα γκολ για την ομάδα Κ9 του Ολυμπιακού, η οποία φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου που συμμετέχει, σημείωσαν οι Καρακώστας (2), Κτενάς (2), Μαχαίρας (2) και Μενεγάτος. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ9:  Λουλουργάς, Πρίφτης, Πουλής, Θεοδωρίδης, Καρακώστας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος / Αγγελάκης, Γιωτόπουλος, Ζυγούρας, Κτενάς, Λάμπρης, Μαλικούρης, Μενεγάτος, Μπουργάνης, Φίλης, Χαραλαμπίδης.

 

Όσον αφορά την ομάδα Κ11 του Ολυμπιακού, αυτή έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη επί του Ατρομήτου Αθηνών με σκορ 6-1, σε αναμέτρηση, η οποία επίσης έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ιάκωβου Χατζηράπτη, οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, σκόραραν με τους: Διαμαντόπουλο (2), Παρασκευά (2), Καραμπάγια και Ρουμελιώτη. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11:  Στρατούρης, Βασιλάκος, Παρασκευάς, Μπουμπουλίμας, Καραμπάγιας, Ρουμελιώτης, Δρόσος, Φικάι, Τουλγέρογλου / Αθανασίου, Διαμαντόπουλος, Μπατσιάκος, Μελαδάκης, Χουρδάκης, Παπαζαχαρίου, Μουζακίτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ακόμα... σκοράρουν η Κ9 και η Κ11

    Ακόμα... σκοράρουν η Κ9 και η Κ11

    Από 7 γκολ πέτυχαν οι ομάδες Κ9 και Κ11 του Ολυμπιακού κόντρα σε Γ.Σ. Αργυρούπολης και Εθνικού Πειραιώς, αντίστοιχα

  • Νικών συνέχεια για την Κ11...

    Νικών συνέχεια για την Κ11...

    Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η ομάδα Κ11 του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο για το "Attica Cup"

  • Νίκες για τις ομάδες Κ9 και Κ10

    Νίκες για τις ομάδες Κ9 και Κ10

    Με 8 γκολ "φιλοδώρησε" η Κ9 την ΑΕΚ Futsal, ενώ με 3-1 επικράτησε η Κ10 του Θρύλου της Σχολής Αιγάλεω

  • Νίκες για τους

    Νίκες για τους "μικρούς"

    Καρέ νικών το Σαββατοκύριακο από τις ομάδες Κ9, Κ10, Κ11 και Κ12 του Ολυμπιακού

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ