ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-1 (τελικό)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-1 (τελικό)

Την ευκαιρία να ξεφύγουν με 6 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο ΠΑΟΚ έχουν οι Νέοι του Θρύλου. Και παράλληλα να κάνουν αποφασιστικό βήμα για να πάρουν και το φετινό πρωτάθλημα. Live από το redking.gr

Με νίκη η ομάδα Κ20 του Θρύλου που συνεχίζει την αήττητή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague K20 θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 4-0 στη Θεσσαλονίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς αρκετοί έχουν πάρει ευκαιρίες φέτος από τον Μάρκο Σίλβα, αγωνιζόμενοι με την "πρώτη" ομάδα. Και θέλουν να δείξουν για μια ακόμα φορά ότι είναι το... αφεντικό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και με πράξεις, όχι μόνο στα λόγια!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τους έριξαν πάλι 4!

    Τους έριξαν πάλι 4!

    Μετά το ματς στη Θεσσαλονίκη, έτσι και στο Ρέντη, οι Νέοι του Ολυμπιακού έριξαν... ντόρτια σε εκείνους του ΠΑΟΚ. Κοντά στον τίτλο, αφού είναι στο +6 και με ματς λιγότερο.

  • Κυριακή στις 12:30

    Κυριακή στις 12:30

    Η ημέρα και η ώρα που θα ξεκινήσει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Νέων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στο Ρέντη

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ