ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκο" διήμερο για τη Σχολή Θεσσαλονίκης

Ένα πολύ έντονο διήμερο στον Πειραιά είχαν την ευκαιρία ν' απολαύσουν τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης.

Τα 50 παιδιά όλων των ηλικίων έμειναν στην Αττική το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου συνοδευόμενα, φυσικά, από τους γονείς τους και έζησαν μοναδικές στιγμές "ερυθρόλευκης" απόχρωσης...

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής τους ήταν το «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου το μεσημέρι του Σαββάτου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, που το 1981 έχασαν τη ζωή τους.

Τα παιδιά και οι γονείς από τη Σχολή Θεσσαλονίκης ήταν εκεί και ξεχώρισαν με τις σημαίες τους, ενώ από εκεί και πέρα, ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκαν στις εγκαταστάσεις.

Να σημειωθεί πως τα παιδιά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν με τις Κ8, Κ9, Κ11 και Κ13 του Ολυμπιακού και εν συνεχεία παρακολούθησαν το 4-1 των Νέων επί του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, πέραν αυτού, φωτογραφήθηκαν με ένα από τα ινδάλματά τους, τον Κώστα Φορτούνη παίρνοντας παράλληλα και αυτόγραφα από τον άσο του Θρύλου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με περιοδεία τους στο Μουσείο, αλλά και παρακολούθηση του νικηφόρου αγώνα με 1-0 της πρώτης ομάδας επί του ΠΑΟΚ.

Όλα τα μέλη της αποστολής έμειναν κατενθουσιασμένα από την εμπειρία ζωής που αποκόμισαν και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν και νέα εκδρομή για να είναι κοντά στη μεγάλη τους αγάπη, την Ολυμπιακάρα τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Γλυκά Νερά (photos)

    Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Γλυκά Νερά (photos)

    Με τα παιδιά και τους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά μίλησε ο τεχνικός της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας, Φώτης Παπαπαναγής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ