ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέος γυμναστής στην Ακαδημία

Νέος γυμναστής στην Ακαδημία

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Κωνσταντίνο Λιούγκο, ο οποίος θα ενταχθεί στο επιτελείο των γυμναστών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των "ερυθρόλευκων", ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου αναφέρει:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή Κωνσταντίνου Λιούγκου. Το νέο μέλος της ομάδας των γυμναστών της Ακαδημίας μας έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, διαθέτει μεταπτυχιακό στην "Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Επίδοσης και Απόδοσης" στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ παρακολουθεί και την 1η Σχολή Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου της Κομοτηνής.

Ο νέος γυμναστής που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Ακαδημία "Γκουτσίδη", στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή και έχει εμπειρία στην εργοφυσιολογία αναλαμβάνει το Αγωνιστικό Τμήμα Κ16 της Ακαδημίας μας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση όλων των στελεχών του δίνοντας τους την δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα σεμινάρια και τις σχολές σε Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την αναβάμθιση των υπηρεσιών προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Γλυκά Νερά (photos)

    Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Γλυκά Νερά (photos)

    Με τα παιδιά και τους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά μίλησε ο τεχνικός της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας, Φώτης Παπαπαναγής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ