ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η έκπληξη στους Πρωταθλητές! (photo)

Η έκπληξη στους Πρωταθλητές! (photo)

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασε το 10ο Λύκειο Πειραιά στους πρωταθλητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που πριν λίγες μέρες κατέκτησε τη Super League Κ17, στο Final 4 στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή των Εφήβων από το σχολείο και το γεύμα τους στο εστιατόριο της Ακαδημίας, ενημερώθηκαν ότι η Διεύθυνση του 10ου Λυκείου Πειραιά στο οποίο φοιτούν τους έχει στείλει μια τούρτα με το σήμα της ομάδας, φωτογραφία τους και το μήνυμα «Πάντα νικητές»!

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει το 10ο Λύκειο Πειραιά για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών του (13 από την Κ17) οι οποίοι είναι από όλη την Ελλάδα και διαμένουν στους ξενώνες στο Ρέντη και έχει άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου για το καλό των ποδοσφαιριστών-μαθητών του.

Τα παιδιά αλλά και η Ακαδημία του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν το 10ο Λύκειο Πειραιά για την σπουδαία πρωτοβουλία του και την έκπληξη που ετοίμασαν και η οποία πιστοποιεί την άριστη σχέση των δυο πλευρών αλλά και την ομαδική δουλειά που συντελείται πάντα προς όφελος των μαθητών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ