Δεν τα κατάφερε στα πέναλτι
Δεν τα κατάφερε η Κ17 του Ολυμπιακού κόντρα στην Carguefou, για τα προημιτελικά του τουρνουά του Ρεζέ, στη Γαλλία, καθώς έμεινε στο 2-2 (Φέκκας) και αποκλείστηκε με 8-6 στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά και την Κυριακή (20/5) θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-8 του τουρνουά, με αντίπαλο την Εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.
Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια και συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, αγωνίστηκε με την Loire για τις θέσεις 5-8 και, παρά το γεγονός ότι έμεινε στο 0-0 στην κανονική διάρκεια, στα πέναλτι δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 5-4.
Για τον Θρύλο στο τουρνουά αγωνίζονται οι: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι, Ζαχαράκης.
Ξεκίνημα χωρίς νίκη στο Μπεζιέ
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην Κ14 του Ολυμπιακού, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά "Roger Heneman", στο Μπεζιέ της Γαλλίας, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 1-0 από τη Ρεν σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν από το 5' με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χρήστου, ενώ έμειναν στο 0-0 με την Γαλατασαράι και στο 1-1 με την Μπεζιέ, αντίστοιχα. Το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στα τρία παιχνίδια σημείωσε ο Χρήστου.
Ο Θρύλος, μάλιστα, δίνει το πρωί άλλους δυο αγώνες στον όμιλό του. Αντίπαλοί του θα είναι οι Λιόν και Λίβερπουλ. Την Δευτέρα, θα παίξει τους αγώνες κατάταξης.
Οι παίκτες που αγωνίζονται στο τουρνουά είναι οι: Πούλιος, Κιοσσές, Αλέξης, Μπομπότης, Γλογοβίτης, Παπαντωνόπουλος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Κατσαούνος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Αρβανιτάκης, Μάνδρος, Ποιμενίδης.







