Στην 6η θέση στο Μπεζιέ

Στην 6η θέση στο Μπεζιέ

Την 6η θέση του τουρνουά «Roger Heneman», το οποίο διεξήχθη στο Μπεζιέ της Γαλλίας, κατέλαβε η Κ14 του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια της Δευτέρας, ο Θρύλος κέρδισε με 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν, χάρη σε γκολ του Ρέτσου, ενώ ήρθε ισόπαλος με 0-0 με την Μαρσέιγ.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», Τάσος Πάντος, ανέφερε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Έπαιξαν απέναντι σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και μέτρησαν τις δυνάμεις τους. Είδαμε αυτά που θέλαμε από την ομάδα αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση και να είμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες του τουρνουά. Αυτή η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι η Κ-15 και μόνο που παίζει στη Super League ανεβάζει πολύ τον συντελεστή δυσκολίας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την φιλοξενία. Ήταν άψογο απ' όλες τις πλευρές το τουρνουά».

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι: Πούλιος, Κιοσσές, Αλέξης, Μπομπότης, Γλογοβίτης, Παπαντωνόπουλος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Κατσαούνος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Αρβανιτάκης, Μάνδρος, Ποιμενίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ