ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Κ11 του Θρύλου μαθαίνουν και... Kick Boxing!

Οι Κ11 του Θρύλου μαθαίνουν και... Kick Boxing!

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι ποδοσφαιριστές της Κ-11 της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των «Πολεμικών Τεχνών» του ΟΣΦΠ στη στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» για να προπονηθούν από κοινού με την ομάδα Kick Boxing!

Τα παιδιά της Ακαδημίας υποδέχτηκε ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΣΦΠ κ. Μανώλης Τσιρογιάννης αλλά και ο προπονητής Kick Boxing του ΟΣΦΠ κ. Δημήτρης Δημητριάδης ο οποίος τους εξήγησε το άθλημα αλλά και πως θα γίνει η προπόνηση.

Μετά από σύντομη προθέρμανση άρχισαν οι «μάχες» και η αλήθεια είναι ότι οι μικροί αθλητές του Kick Boxing με τους μικρούς ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν αρμονικά και έμαθαν πολλά.

Οι ποδοσφαιριστές εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις που είχε εγκαινιάσει το 2014 ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και από το άθλημα που η αλήθεια είναι πως σε καθηλώνει.

Μετά από το τέλος της προπόνησης η οποία υπερέβη σε χρονική διάρκεια την μια ώρα τα παιδιά της Ακαδημίας μαζί με τον προπονητή τους κ. Ιάκωβο Χατζηράπτη ευχαρίστησαν τα παιδιά του Kick Boxing και υποσχέθηκαν να τους καλέσουν και μια ημέρα στο Ρέντη για ποδοσφαιρική... προπόνηση.

Οι εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, που είναι οι πιο σύγχρονες στην Ελλάδα, φιλοξενούν τα αθλήματα της Πυγμαχίας, του Kick Boxing, του Ταεκβοντό αλλά και την Καμποέιρα. Συνολικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο αφού διατηρεί πολύ υψηλού επιπέδου Ακαδημίες σε δεκάδες αθλήματα μέσα από τις οποίες τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ