Ετήσιο καμπ και στην Κύπρο
Το ετήσιο καμπ στην Κύπρο διοργανώνει ο Ολυμπιακός το προσεχές Σαββατοκύριακο, 23-24 Ιουνίου. Οι δοκιμές θα γίνουν στο Elite Sporting Club, στις εγκαταστάσεις της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ στη Λάρνακα και τα παιδιά, γεννημένα από το 2006 έως και το 2011 (είτε ανήκουν σε μια από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, είτε σε άλλη Ακαδημία), θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν για δύο ημέρες.
Οι προπονήσεις θα γίνουν σε τρεις διαφορετικές προπονητικές περιόδους, υπό τις οδηγίες του Τάσου Πάντου, του Τάσου Θέου και του Σωκράτη Κοψαχείλη, προπονητών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Κύπρο για το καμπ.
Οι τρεις προπονητές θα παρακολουθήσουν και θα αξιολογήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα αξιολογήσουν επίσης και τα προπονητικά προγράμματα που εφαρμόζονται από τις Σχολές Ποδοσφαίρου σε όλη την Κύπρο.
Μάλιστα, αναφερόμενος στο φετινό καμπ, ο Μάριος Κουδελλής, υπεύθυνος για τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο, δήλωσε: «Το καμπ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς και είναι άκρως σημαντικό για τη διατήρηση της στενής σχέσης με τη Διεύθυνση Ακαδημίας και τα αγωνιστικά τμήματα.
Μέσα από το καμπ αξιολογούνται ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη επισημανθεί ενώ εντοπίζονται και άλλοι παίκτες που αξίζουν να ενταχθούν στο πλάνο παρακολούθησης και να προσκληθούν στο Ρέντη για περαιτέρω δοκιμές, ενώ παράλληλα αξιολογούνται και τα προπονητικά προγράμματα που εφαρμόζουν οι Σχολές εδώ στην Κύπρο. Οι προπονήσεις που γίνονται στις εννιά Σχολές στην Κύπρο ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τις προπονήσεις των Σχολών σε όλη την Ελλάδα και στον κόσμο».
Πληροφορίες και εγγραφές:
Αμμόχωστος - 99426644
Λάρνακα - 99637856
Λεμεσός - 99280999
Λευκωσία - 99870963
Πάφος - 99550116







