ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λύτρωση με Κωστανάσιο στο 89'!

Λύτρωση με Κωστανάσιο στο 89'!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ίδρωσαν αρκετά οι Νέοι του Ολυμπιακού για να φτάσουν στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Ρέντη, για την 3η αγωνιστική της Super League K19! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 σε ένα ματς στο οποίο το γκολ της νίκης ήρθε στο τέλος.

Η ομάδα του Πειραιά είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια.

Προηγήθηκε στο 70' με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μαρίνου, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Ένα λεπτό μετά όμως ένα λάθος του τερματοφύλακα Καραργύρη έφερε την ισοφάριση στο Ρέντη με το πλασέ του Τερεζίου.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια πίεσε αρκετά και δικαιώθηκε για την επιμονή του στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κωστανάσιος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Πειραιά!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης (77' Κατσούκης), Νεοφυτίδης (62' Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Φέκκας (71' Μπουλάρι), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Κάρδαρης, Κουμάντεϊ, Μιχελής, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπόνιος, Ζορμπάς, Μπλάτσος, Τανουσάι, Τερεζίου (85' Αντεμάι).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ