ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστροφή με 4άρα

Επιστροφή με 4άρα

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Νέους του Ολυμπιακού είχαμε σήμερα. Η Κ19 του Θρύλου νίκησε, με ανατροπή, 4-1 τον Παναιτωλικό, σε παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Super League Κ19. Ο Βοΐλης στο 39’ και στο 50’, ο Ξενιτίδης στο 70’ και ο Πέιος στο 93’ σκόραραν τα «ερυθρόλευκα» γκολ, «απαντώντας» σε εκείνο του Καββαδία στο 32’ που είχε δώσει το προβάδισμα στον Παναιτωλικό Ακυρωθέν γκολ στο 43’ είχε ο Βοΐλης, ενώ ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσαβού στο 86’.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, δεν ήταν καλό. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 20’ με τον Βοΐλη και στο 26’ (διπλή ευκαιρία) με Ξενιτίδη και Βοΐλη, αλλά ο Παναιτωλικός σκόραρε στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Συγκεκριμένα, στο 32’, ο Καββαδίας ευστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε και έκανε το 1-0 για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, στο 35’, με τον ίδιο παίκτη (άουτ η μπάλα από το νέο πλασέ που έκανε). Ο Ολυμπιακός, πάντως, φρόντισε να «απαντήσει» και να ισοφαρίσει άμεσα. Ο Βοΐλης με πλασέ στο 39’ έκανε το 1-1, ενώ μέχρι να «φύγει» το πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία ευκαιρία με τον Μαρίνο στο 40’ και ακυρωθέν γκολ στο 43’ με τον Βοΐλη.

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ακρίβεια, έφτασε στο 2-1 πολύ νωρίς. Ο Τσερκώνης σούταρε, ο Καλατζής απέκρουσε και ο Βοΐλης από κοντά σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 70’, λεπτό στο οποίο σκόραρε ο Ξενιτίδης με ωραίο, ψηλοκρεμαστό πλασέ (3-1). Ο Τσαβός αποβλήθηκε στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό για περίπου ένα δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο, ενώ ο Πέιος με ωραίο τελείωμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσαβός, Ράμα, Πέιος, Μαρτίνης (88’ Γκοτζαμανίδης), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας (72’ λ. τρ. Γλυνός), Μαρίνος, Τσερκώνης (81’ Ντουμάνης), Βοΐλης.

Παναιτωλικός: Καλατζής, Μελιάδης, Τσιαντής (80’ Πανταζής), Φρατζέσκος, Θώδης (57’ Στάσι), Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Αλομπισάτ (90’ Παναγιωτίδης), Μπακαδήμας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ